Espoo kuntoon!

Meillä on unelma onnellisesta ja rikkaasta ympäristöstä

Sinulla on väliä. Tule mukaan!

Valinta on sinun.
Kuntavaalit alkaa keväällä 7.4.2021.

Onnellinen, ylpeä ja rikas maa ja kansalaiset

Kansalaisille pitää olla mahdollisuuksia elää onnellista, turvallista ja rikasta elämää. Se on monipuolista ja vapaata. Suomalaisten köyhtyvät ja asiat jää tekemättä kun miljardit tuhlataan pois ja otetaan turhia taakkoja.

Parannetaan Suomi

Mahdollimman nopeasti, tehokkaasti ja halvalla. Tarvitaan arkijärkeä.

Tilaisuuksia sinulle
>

Voit tulla tilaisuuksimme Espoossa ja muualla Suomessa.
Suomalaisillakin on oikeuksia ja tarve pyrkiä parempaan.
Nyt on mahdollista vielä korjata asiat.

Seuraava Tuleva tapahtuma
15 elokuu 2020
 • 00

  päivät

 • 00

  tunnit

 • 00

  minuutit

 • 00

  sekunnit


“Nyt tarvitaan tekoja ja positiivinen pyörre ylöspäin.
Vahingollinen pelottelu ja nillittäminen pitää loppua.”


Asiat ovat melko hyvin. Itseaiheutetut ongelmat voidaan korjata. Ilmasto on kunnossa ja maailmanloppu on peruutettu. Kaupungit ovat ihmisten asuinalueita ja luonnolle on tilaa Suomessa. Metsiä on 70% pinta-alasta, vettä ja ilmaa on riittävästi. Maa ja kansa on hyvää. Koronastakin on selvitty järjellä ja hygienialla.

Suomi on saatu sairaaksi toteuttamalla tyhmiä satuja, pelottelemalla ja juonittelemalla. Ne on toteutettu ottamalla meille jopa lainoja kun kansalaisten rahat loppui. Se rikkoi kestävän taloudellisen kehityksen. Mutta vielä on toivoa paremmasta.

Nykyisiä teitä ja busseja voidaan käyttää Espoossa. Suomi ja Espoo voi valita asukkaiksi ihmisiä, jotka pärjäävät, nostavat elintasoa ja elävät sovussa muiden kanssa. Espoon talouden kompastuskivet pitää korjata. Peruspalveluihin olisi rahat. Liikaa alaa ja rahaa on mennyt joukkoliikenteeseen, rinnakkaisiin väyliin, suurin rakennusprojekteihin ja valtion hallitsemattomaan väestönmuutos -projektiin, tukiin ja tuottamattomuuteen. Niistä on Espoon 3,5 mrd lainat tehty. Valtio saa vastata projekteistaan ja korjata taakkaa.

Mitä sinä voisit korjata?

Tule mukaan!

Älä kysy mitä maa voi tehdä sinun puolestasi, vaan miten me voimme yhdessä rakentaa paremman kodin sinulle ja perheellesi. Meillä on unelma ympäristöstä, joka on yötä päivää turvallinen, toimiva ja onnellinen. Voit tukea meitä äänelläsi. Tule meidän joukkoon parantamaan tämä maailma.

Perussuomalaisilla on meille tärkeitä ja perusasioita asioita hoidettavana. Vauvasta vaariin. Siihen tarvitaan ääniä ja suomalaisten rahojen pitämistä Suomessa. On oltava kykyä sanoa ei väärille vaatimuksille ja priorisoida. Pitää olla oikeudet korjata asiat.

Nyt talous on Suomessakin ongelmissa. Rahaa rikkaammille, asiakkaille ja muille lahjoittelemalla köyhtyy ja tekee ongelmia. Puhutaan jo ryöstelytaloudesta ja näyttelemisestä. On akuutimpia ongelmia. Suuri kysymys on miten pärjätään nyt ja ilman suurta elintason laskua suuremman taakan alla.

Hurmahenkinen politiikka on ajautunut kriisiin ja talous on mennyt rikki. Korona on vain pieni sivunäyttelijä ja syntipukki, joka pudotti valmiiksi kehnoa taloutta. Tuloveron tuplaaminen ei riittäisi. Puolet on valtiolla töissä, eletään lainarahalla, jota lahjoitetaan pois.Suomessa pitää voida tehdä tuottavaa työtä ja kauppaa ja elää sillä onnellista elämää. Verot ja säätely haittaa. EU:sta tulee lisää.

Muut puolueet puuhastelevat väärien asioiden kanssa, kuten verojen ja maksujen korotukset, laajempi sensuuri, USAn poliikka, miljardit EU:lle ja ilmastoon, ilmastosta kiinni pitämistä ja eräiden vähemmistöjen edut. Isoja poliittisia kuluja ei hallita tai seurata. Kuten väestömuuutos, joukkoliikenne, ilmastonsuojelu ja muille annetut rahat ja takaukset.

Jo 2012 Perussuomalaiset näki ja kertoi muillekin, mikä on totta ja mikä harhakuvitelmia. Euro on kriisissä, Eurooppaan tulo ja talous on ollut hallitsematon. Tämä asianhoito näkyy myös Espoossa. Espoolla on yli 3500 miljoonaa lainaa. Asukkaita oli 1.1.2020 oli 289 735, jossa kasvua n. 6100. Velkaa oli 12000€/hlö. Valtiolla oli n 110 mrd, eli 19300 €/asukas, yhteensä 31300€/hlö vauvasta vaariin.


Suomi on osa globaalia verkkoa. Jokaisen kansakunnan on huolehdittava omista asioistaan, alueestaan, eduistaan, kansalaisistaan ja syyttään huono-osaisistaan. Jos tulos on huono, pitää vaihtaa johtoa ja tapoja. Suomen aluetta asuttaa alle 6 miljoonaa, EU:ia noin 450 miljoonaa, maapalloa 7800 miljoonaa kansalaista. Suomi ei pysty kantamaan muiden taakkaa, eikä ole velvollisuutta siihen.Mitä muut sanovat:

“Perussuomalaiset näyttää olevan ainoa puolue, joka ajaa enää suomalaisten etuja.”
“Nykyiselle rosvoustaloudelle tarvitaan vastavoima.”

“Enää ei uskalla yksin illalla ulos lenkille. Kaikki pöllitään tai rikotaan.”
“Ensin ne lupasi 100€ kuussa jos äänestetään niitä *toisia*. Sitten ne peruutti vapun, sitten satasen, nosti kuluja pari tonnia ja nyt ne lähettää monta miljardia ulos.”

“Hallitus lupasi kasvua. Saatiin Suomen ennätys veloissa, vastuissa, kuluissa, konkursseissa, pandemiassa, työttömyydessa ja nälkäjonoissa. Sotakorvaukset oli kymmenesosa tästä. Sitten ne kättelee toisiaan ja jakaa rahaa. Nousua pukkaa.”
“Persut näyttää olevan ainoa positiivinen valo tunnelin päässä.”