Next Upcoming Event
21 syyskuu 2021
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

TEAMS-LINKKI
Tänne tulee Teams-linkki, jota klikkaamalla pääset videoneuvotteluun. Mukaan pääset joko Microsoft Teams -ohjelmalla tai nettiselaimen avulla, jollolin tarvitset MS Teams -tilin ja ladattavan lisäosan. Kone kysyy haluatko ladata vai mennä suoraan neuvotteluun + ladata selaimeen Teams palvelun. Täällä kalenterissa voi olla tieto tai linkki suoraan Teamsiin tai Zoomiin.

ZOOM-LINKKI
Tänne tulee Zoom-linkki, jota klikkaamalla pääset videoneuvotteluun nettiselaimen avulla klikkaamalla linkkiä, mikä lataa lataa Zoomiin ja avaa yhteyden. Zoom voidaan ladata myös koneisiin valmiiksi. Zoom yhtiön sivut.

Discord-linkki
Yllä on Discord-linkki, jota klikkaamalla pääset video/audio/teksti-keskusteluun Discord-ohjelmalla tai suoraan selaimella. Alla on linkki systeemin englanninkieliseen sivustoon, jonka alaosassa on kielivalinta myös suomeksi. Järjestämme tapahtumia kalenterin mukaan Discordilla. Palvelu on täysin meistä ulkopuolinen ja riippumaton keskustelujärjestelmä. Emme moderoi sitä tai vastaa sen sisällöstä. Klikkaamalla linkkiä hyväksyt sen.

Vieritä ylös